Ροζέ Πρωτότυπο Και Εκπληκτικό
Ατtractive Και Ζωντανό Χρώμα. Αρώματα Από Ξινές Φράουλες Με Μεταλλικές Νότες. Στο Στόμα Είναι Λιπαρό Και Ζωντανό, Με Νότες Από Κόκκινα Φρούτα Όπως Φράουλα Και Βατόμουρο Που Ολοκληρώνουν Σε Ένα Φρέσκο Τέλος.
11 ºc Θερμοκρασία Σερβιρίσματος
ΗΛΙΚΙΑ ΤΟΥ ΑΜΠΕΛΩΝΑ: Μεταξύ 30-50 ετών
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Ζυμωμένο Και Ωριμασμένο Σε Δοχεία Σκυροδέματος
ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥ: Μπόμπαλ
Η Zinca d'Odre είναι το αποτέλεσμα της ώθησης να βρούμε την ουσία των προελεύσεων του κρασιού. Έχουμε ωριμάσει αυτό το κόκκινο κρασί σε δερμάτινες θήκες που έχουν αδιαβροχοποιηθεί με ψάρι (ένα μείγμα ρητίνης και ελαιολάδου).
Ζυμωμένο σε ανοξείδωτο χάλυβα σε ελεγχόμενη θερμοκρασία.
Ωρίμανση σε δερμάτινες θήκες αδιαβροχοποιημένες με ψάρι.
Βιώσιμη καλλιέργεια 1.800 κιλά/στρέμμα.
Συλλογή με το χέρι.
Μη διαυγασμένο και μη φιλτραρισμένο.
Φτιαγμένο με ποιοτικά κρασιά, μούστο σταφυλιού, φυσικούς χυμούς εσπεριδοειδών και εκχυλίσματα με ραβδιά κανέλας από τη Σρι Λάνκα και λοβούς βανίλιας από την Παπούα Νέα Γουινέα.
Περιέχει μόνο σάκχαρα και οξέα από τον ίδιο τον καρπό.
Δεν έχουν χρησιμοποιηθεί βιομηχανικά συμπυκνωμένα αρώματα, ούτε καθαρισμένα ούτε φιλτραρισμένα, προκειμένου να διατηρηθούν όλες οι οργανοληπτικές ποιότητες ανέπαφες. Η μόνη σανγκρία που πιστοποιείται ως παραδοσιακή από δημόσιο φορέα.
Χρυσό Μετάλλιο στο Convino 2018 και Convino 2019.
Χρώμα: Πολύ ανοιχτό κίτρινο με πράσινες ανταύγειες, καθαρό και λαμπερό
Άρωμα: Μύτη με έντονο άρωμα από λευκά και ώριμα φρούτα, εσπεριδοειδή (γκρέιπφρουτ). Ξεχωρίζουν νότες τροπικών φρούτων (μανγκό) με μια πιο σοβαρή βάση από φλούδα ροδάκινου.
Γεύση: Ευχάριστη και κομψή είσοδος στο στόμα, γεμάτη φρεσκάδα, καλή δομή, ευχάριστη, ευρύχωρη και επίμονη.
Συνιστώμενη θερμοκρασία κατανάλωσης: 8℃
Συνοδευτικά πιάτα: Ιδανικό για θαλασσινά, λευκά ψάρια, ήπιες κρέατα, βραστά αλλαντικά, φρέσκα τυριά, κ.λπ.
Προστατευόμενη Ονομασία Προέλευσης Ποιοτικό Κρασί Γρανάδας.
Οι αμπελώνες εκτείνονται στις παρυφές της Σιέρα Νεβάδα, του Εθνικού Πάρκου Σιέρα ντε Χουέτορ και του Εθνικού Πάρκου Σιέρα ντε Μπάθα, σε μέσο υψόμετρο 1.000 μέτρων πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας, επομένως ανήκουν στην Υψηλή Ανδαλουσία. Οι διαδικασίες παραγωγής συνδυάζουν την ισπανική παράδοση με τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις, ανανεώσιμες ενεργειακές πηγές και πρακτικές φιλικές προς το περιβάλλον.
Ζυμωμένο σε ανοξείδωτες δεξαμενές σε ελεγχόμενη θερμοκρασία.
Φτιαγμένο από κόκκινα σταφύλια, Zinca d'Anfora Tinto, ή από λευκά σταφύλια, Zinca d'Anfora Blanco. Συλλέγονται με το χέρι αργά και ζυμώνονται σε σταθερή θερμοκρασία 28 βαθμών για το κόκκινο και 22 βαθμών για το λευκό.
Αφού ολοκληρωθεί η αλκοολική και η μαλολακτική ζύμωση, το κρασί μεταφέρεται σε χειροποίητους πήλινους αμφορείς, όπου θα ωριμάσει, προσφέροντας μεγαλύτερη δομή και επιτρέποντας στα αρώματά του να εξελιχθούν χωρίς την προσθήκη ξύλου.